Om mig

Jag heter Olle är en glad positiv kille, är 40 +, har familj med fru och tre barn i tonåren.
Normala fall så jobbar jag på ett tryckeri i Malmö men älskar att åka tåg. Speciellt när jag få spänna på mig min ryggsäck och bege mig ut på mina tågluffar resor. Jag började redan att luffa när jag var i tonåren tillsammans med några kompisar. Som precis som jag vill leva livet och vara med om äventyr, och resa dit näsan pekar.
Då var det att jag beställde ett tågluffarkort och sedan var det inte så mycket planering. Sedan efter att jag träffade min fru så har jag dels blivit bekvämare men jag vill även passa på att se en massa saker. Så därför är det mer noggrann planering som gäller numera.
Tack och lov så delar min fru mitt intresse för att tågluffa. Så oftast när vi har varit iväg på en resa och kommit hem. Hinner vi knappt packa undan ryggsäckarna förrän vi börjar planera inför vårt nästa äventyr. När jag inte är ute på nya tågäventyr jobbar jag som en frilansande konsult på swots.se och på kontorslosningar.se. Där hjälper jag till med swots analyser och kontorslösningar för olika typer av företag. Som konsult är det lätt att arbeta även när jag är ute på tågluff. Finns inget bättre än att blanda nytta med nöje. Sen händer det till och med att ungarna vill följa med. Så det är ett underbart sätt att umgås på. Ibland följer även min fru med på resorna. Hon driver bloggen klarasgrona.se och uppskattar det miljövänliga sättet att resa på. Det som är det bästa är att jag får dela alla mina äventyr tillsammans med den som jag älskar allra mest i hela världen.
Så det går att tågluffa med sina barn. Våra barn har fått följa med från och med de var tillräckligt stora med att förstå vad som händer runt omkring dem. Så att de kunde få fina minnen med sig i livet.
Det är alltid lika speciellt när vi sätter oss ner för att titta på alla de bilder som vi har tagit världen över.
Sedan är de alltid lika roligt att planera en resa också. Det blir nästan som ett äventyr i sig självt. Tanken är av jag och min fru ska tågluffa så länge vi orkar och har hälsan. För när vi väl blir seniorer så blir det billigare!

Vid kontakt: olle@oluff.se